Την τρίτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα της Pre League και τέταρτη συνολικά μέσα δύο εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα Κυπέλλου, πανηγύρισαν οι Γυναίκες της Ελπίδας, που κέρδισαν την Κόρινθο με 3-1 σετ.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους στο "Ι.Λεμονίδης", οι αθλήτριές μας μπήκαν δυνατά και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στη φιλοξενούμενη ομάδα στα δύο πρώτα σετ. Η χαλάρωση στο τρίτο σετ, σε συνδυασμό με την αντίδραση των αντιπάλων, επέτρεψε στην αξιόμαχη ομάδα της Κορίνθου να μειώσει σε 2-1, αλλά στο τέταρτο σετ η Ελπίδα επανέκαμψε και έδειξε τις πραγματικές δυνατότητές της.

Ξεχωριστή χαρά μας έδωσε η παρουσία στην εξέδρα της Άντζελας Δέμπη, πρώην παίκτριας της ομάδας μας που ταυτίστηκε με την εποχή των μεγάλων επιτυχιών και κατόπιν διαφήμισε την Ελπίδα στο εξωτερικό φοιτώντας σε κολέγιο στις ΗΠΑ.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το αγωνιστικό πνεύμα και για το ωραίο θέαμα που πρόσφεραν!

Τα σετ: 3-1 (25-15, 25-18, 18-25, 25-14).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Στ. Κώστογλου, Παπάζογλου, Σοφ. Κώστογλου, Ρουμπάκη (λ), Κόγιτς-Τζούριτς, Παντελίδου, Σουπιώνη, Τριανταφύλλου, Μπαλογιάννη, Γαϊτανίδου, Γουγούση, Ράντοβιτς, Στεργιάκη (λ).

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Πρασανάκης): Μαργαρίτη, Ρίτερ, Βενέτη, Ελευθερίου, Παπά, Κυπαρίσση, Σπυροπούλου, Βαλλήνδρα, Ανγκούλο Χαραμίγιο, Αγγιστριώτη, Ελεούσα.