Ζευγάρωσαν τις νίκες οι Κορασίδες της Ελπίδας στη Γ' φάση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο των Μουδανιών. Οι αθλήτριές μας χρειάστηκε να υπερβάλλουν εαυτούς για να μπορέσουν να καλύψουν τις τρεις απουσίες που είχαν και να καταβάλουν την μαχητικότητα του φιλοξενούμενου σωματείου από τα Μουδανιά. Η νίκη με 3-0 σετ ήταν ένα ακόμα βήμα για την εκπλήρωση του στόχου τους, που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Με την προσδοκία ότι θα αναρρώσουν έγκαιρα όλες οι ασθενείς και τραυματισμένες παίκτριες, η ομάδα μας στρέφει πλέον την προσοχή στην προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17/12) με τον ΒΑΟ, με τον οποίο μοιράζεται την κορυφή του ομίλου μετά από δύο αγώνες. 

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-19, 25-20).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Σφακιανάκη (λ), Θόδος, Δουλάκη (λ), Παπαδοπούλου, Μανικάκη, Παράσχου, Πασενίδου, Τσορλίνη, Ε. Γκιζάρη, Κακαλή,  Παπαθανασίου, Καϊτετζίδου, Καμπούρη, Σ. Γκιζάρη.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Παπακώστα, Κούσεκ, Κακαρίκα (λ), Ποντικάκη, Λαυκίδου, Τιφτικίδου, Παναγιωτοπούλου, Βαμβακά, Πλευρίτη, Μπανάβα, Καραγιάννη, Ανανιάδου.