Η στιγμή για το πρώτο επίσημο σέρβις της χρονιάς έφτασε για το ανδρικό βόλεϊ της Ελπίδας. Η νέα προσπάθεια ξεκινά το Σάββατο (29/10) για την ομάδα του Στέλιου Κουτουνίδη, με την προσδοκία ότι η φετινή εμπειρία στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών θα αποδειχθεί εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη.

Με την σκέψη στην πρεμιέρα και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Φλώρινας, ο αρχηγός των «πράσινων» Θοδωρής Μάρτσης τόνισε:
«Το Σάββατο στη Φλώρινα ξεκινάει επίσημα η νέα σεζόν και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ανυπόμονοι! Μετά από ένα δίμηνο προετοιμασίας, με αρκετά φιλικά, καταφέραμε να δημιουργήσουμε με τους νέους παίκτες της ομάδας μας ένα πολύ καλό κλίμα, εντός και εκτός γηπέδου».

Παράλληλα, ο 27χρονος κεντρικός αναφέρθηκε στους στόχους της Ελπίδας για τη νέα σεζόν:
«Πλέον ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος είναι διαφορετικός σε σύγκριση με πέρσι, με την πρώτη φάση να αποτελείται από 22 αγωνιστικές, στις οποίες ο στόχος μας θα είναι να βρεθούμε στα πλέι οφ. Χρειάζεται δουλειά καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς κάθε ομάδα και κάθε έδρα έχει τις δικές της δυσκολίες. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό!»

Η επιτυχία μπορεί να έρθει μόνο με την υποστήριξη και την ώθηση των φιλάθλων της ομάδας, στους οποίους ο Θοδωρής Μάρτσης απεύθυνε κάλεσμα, ώστε να αποτελέσουν και πάλι καθοριστικό παράγοντα με την σταθερή, μαζική παρουσία τους στο «Ι. Λεμονίδης»:
«Η στήριξη του κόσμου είναι κάτι το οποίο για ακόμη μια χρονιά περιμένουμε να έχουμε και υποσχόμαστε ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε το 110% του εαυτού μας, προσφέροντας όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα αλλά και αποτελέσματα!»