Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησαν οι Γυναίκες της Ελπίδας την καινούργια εμπειρία τους στην Pre League! Οι «πράσινες» πέρασαν θριαμβευτικά από τα Βριλήσσια, κερδίζοντας με 3-0 σετ τους γηπεδούχους στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει έντονες συγκινήσεις και πολλές ακόμη χαρές στην ομάδα μας!

Απέναντι σε μία αντίπαλο που έδειξε καλή εικόνα, οι αθλήτριες του Γιώργου Γεωργιάδη παρουσιάστηκε αποφασισμένη να κατακτήσει τη νίκη και να επιστρέψει με το θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα, πράγμα το οποίο και κατάφερε.

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε με αυτό τον τρόπο στην πρώτη αγωνιστική. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Τα Βριλήσσια είναι μία ομάδα που βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Pre League και έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους για την προσπάθειά τους, αλλά και στη δική μας ομάδα για την απόδοσή της και τη νίκη. Μακάρι να έχουμε υγεία για να μπορούμε να δουλεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε», δήλωσε μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα ο κόουτς Γιώργος Γεωργιάδης

Τα σετ: 14-25, 22-25,21-25.

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Τριανταφυλλόπουλος): Στάθη, Λογαρά, Φονσέκα, Μπόκη, Έρωτα, Σόουζα-Σίλβα / Καραβοκύρη (λ), Τριγωνίδου (λ), Σολωμού, Παυλοπούλου, 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Παντελίδου, Γουγούση, Παπάζογλου, Τριανταφύλλου, Γαϊτανίδου, Κόγιτς-Τζούριτς / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Σουπιώνη.