Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας με τη Βόσνια βολεϊμπολίστρια Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023, στο πρωτάθλημα της Pre League.

Η καταξιωμένη αθλήτρια, που είναι γεννημένη στις 4 Φεβρουαρίου 1991 και έχει ύψος 1,82 μ., θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ελπίδας, έχοντας παράλληλα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των Ακαδημιών Βόλεϊ του συλλόγου μας.

Η Τζούριτς διετέλεσε μέλος της Εθνικής Γυναικών της χώρας της από το 2008, αλλά και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Βοσνίας.
Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά το 2015 για λογαριασμό του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού (Α1 Κατηγορία), στην συνέχεια αγωνίστηκε τρία χρόνια στον Αίαντα Ευόσμου (Α1 Κατηγορία), μια χρονιά ήταν στη Λαμία (Pre League), πρόπερσι έπαιξε στον Άρη (Α1 Κατηγορία) και πέρσι εντάχθηκε στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων, αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας και πανηγυρίζοντας στο φινάλε της σεζόν την άνοδο στην Pre League.

Με το βλέμμα, πλέον, στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά της, η Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς δήλωσε:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την εκτίμηση και τον σεβασμό που έδειξε ο κόουτς και μαζί και η διοίκηση της Ελπίδας προς το πρόσωπό μου, εκφράζοντας την επιθυμία τους να παραμείνω στην ομάδα. Με έκαναν να μην έχω καθόλου δεύτερες σκέψεις για το αν θα συνεχίσω εδώ. Είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένη, επειδή από πέρσι νιώθω αυτήν την ομάδα σαν οικογένειά μου! Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, ελπίζω να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά χωρίς τραυματισμούς, αυτή τη φορά στο πιο υψηλό επίπεδο της Pre League, που θα είναι ταυτόχρονα μία πρόκληση για εμάς».

Ευχόμαστε στην Σάνια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές στους αγωνιστικούς χώρους!