Ο Θάνος Καλτσίδης θα ενισχύσει το ρόστερ της ανδρικής ομάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γεννημένος στις 26 Μαΐου 1998, ο νεοαποκτηθείς παίκτης έχει ύψος 1,96μ., αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και προέρχεται από τον Μακεδονικό, του οποίου υπήρξε μέλος τα έξι τελευταία χρόνια.

«Χαίρομαι πολύ που η νέα σεζόν με βρίσκει στην ομάδα της Ελπίδας και θα αποτελέσω μέλος άλλης μιας «πράσινης» οικογένειας μετά από αυτήν του Μακεδονικού. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια χρόνια με υγεία πάνω από όλα, χωρίς τραυματισμούς και να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το απαιτητικό, όπως όλα δείχνουν, πρωτάθλημα. Προσωπικά, λόγω των φοιτητικών μου υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να είμαι τόσο συνεπής με τις υποχρεώσεις της ομάδας, παρόλα αυτά θα κάνω το καλύτερο δυνατόν προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της», υπογράμμισε ο 24χρονος αθλητής.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!