Τέσσερις νέες αθλήτριες θα ενισχύσουν τις ομάδες βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, αποτελώντας καινούργια μέλη στην οικογένεια του συλλόγου μας!

Η πασαδόρος Άννα Καμπούρη, η οποία γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου 2006, έχει ύψος 1,72μ. και αγωνιζόταν έως τώρα στον Αίαντα Κιλκίς. Τη νέα σεζόν θα αποτελέσει μέλος των ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων της Ελπίδας.

Η ακραία Ζωή Παράσχου, γεννημένη στις 22 Δεκεμβρίου 2008, με ύψος 1,74μ. και με προηγούμενη ομάδα τον Καμπανιακό, θα ενισχύσει φέτος τις ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων του συλλόγου μας.

Η ακραία Αριστέα Τσορλίνη, που είναι γεννημένη στις 29 Αυγούστου 2009, έχει ύψος 1,67μ. και προέρχεται από την ΑΕ Δέλτα, θα αγωνιστεί επίσης με τις Κορασίδες και τις Παγκορασίδες των «πράσινων» την ερχόμενη σεζόν.

Η πασαδόρος Ελένη Καϊτετζίδου, η οποία γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2008 και έχει ύψος 1,67μ., αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πήγασο Πολίχνης και θα αποτελέσει στο εξής στέλεχος της ομάδας Παγκορασίδων της Ελπίδας.

Τις καλωσορίζουμε όλες στον σύλλογό μας και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!