Με πολλά χαμόγελα και με προσδοκίες για μία όμορφη αγωνιστική χρονιά, που θα ανταμείψει τις προσπάθειες της ομάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/08) στο «Ι. Λεμονίδης» η πρώτη συγκέντρωση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της Ελπίδας ενόψει της νέας σεζόν 2022-23 και της πρώτης συμμετοχής των «πράσινων» στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών.

Ο έφορος του τμήματος Άγγελος Ταλαμπίρης καλωσόρισε τις αθλήτριες και παρουσίασε την φιλοσοφία του συλλόγου στα νέα μέλη της ομάδας, εκφράζοντας τις ευχές του για μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Από την πλευρά του, ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης ενημέρωσε τις αθλήτριές του για το πρόγραμμα και για τη φιλοσοφία των προπονήσεων, που θα έχουν ως στόχο να «δέσει» σταδιακά η ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για το ξεκίνημα της Pre League.

Το δικό του καλωσόρισμα, με ευχές για υγεία και επιτυχίες, απεύθυνε και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Άκης Ιακωβίδης, σ’ αυτή την καινούργια αρχή του γυναικείου τμήματος.

Η πρώτη συνάντηση της νέας αγωνιστικής περιόδου περιλάμβανε και μία έκπληξη για την Αλεξάνδρα Τσιουκάλα, η οποία δέχθηκε τα «χρόνια πολλά» των συμπαικτριών της για τα 17α γενέθλιά της!

Παρούσα ήταν επίσης η Θεοδοσία Κοσμά, η οποία αποχωρεί από την ομάδα λόγω μεταπτυχιακών σπουδών στην Ολλανδία, αλλά παραμένει κομμάτι της οικογένειας της Ελπίδας.

Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν στο «Ι. Λεμονίδης», βάσει του προγράμματος που έχει σχεδιαστεί για την σταδιακή επαναφορά των αθλητριών στην ιδανική φυσική και αγωνιστική κατάσταση.