Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της 15χρονης βολεϊμπολίστριας Ευαγγελίας Παπαδοπούλου, η οποία θα εμπλουτίσει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας ενόψει της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Pre League και παράλληλα προορίζεται να αποτελέσει βασικό στέλεχος στις ομάδες νεανίδων και κορασίδων του συλλόγου.

Γεννημένη στις 7 Οκτωβρίου 2006, η Ευαγγελία Παπαδοπούλου έχει ύψος 1,87μ. και αγωνίζεται στις θέσεις της ακραίας και διαγώνιας, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς έχει ήδη χριστεί διεθνής ως κορασίδα. Επιπλέον, πέρσι έκανε το ντεμπούτο της στη VolleyLeague Γυναικών με τη φανέλα του Αίαντα Ευόσμου, όπου αγωνίστηκε την τελευταία τριετία, προερχόμενη από τον Ατρόμητο Τριαδίου στον οποίο ξεκίνησε την αθλητική σταδιοδρομία της.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα το να αγωνιστώ στην ομάδα της Ελπίδας και να μπω στην οικογένειά της! Ήταν πολύ ικανοποιητική η συνεργασία μου με τον Αίαντα, από τον οποίο κέρδισα πολλά. Φέτος θα ξεκινήσω μία καινούργια προσπάθεια θέλοντας να βοηθήσω όσο μπορώ την Ελπίδα να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία και να εκπληρώσει όλους τους στόχους της. Ευχαριστώ τον κόουτς Γεωργιάδη που με εμπιστεύτηκε, όπως και τη διοίκηση του συλλόγου. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν με υγεία!», υπογράμμισε η νεαρή αθλήτρια.

Καλωσορίζουμε την Ευαγγελία στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!