Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της Σοφίας Κώστογλου και της Σταυρούλας Κώστογλου, οι οποίες θα ενισχύσουν την ομάδα μας στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών της νέας περιόδου 2022-2023.

Οι δίδυμες αδερφές γεννήθηκαν στις 22 Ιουλίου 2003, έχουν ύψος 1,83μ. και αγωνίζονται η Σοφία ως κεντρικός και η Σταυρούλα ως ακραία και διαγώνιος. Ξεκίνησαν την πορεία τους από τον Αίαντα Κιλκίς και στην συνέχεια φόρεσαν τη φανέλα του Μυγδονιακού (2019-2021) και της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου (2021-2022), για να ενταχθούν πλέον στον σύλλογό μας!

Η Σοφία Κώστογλου δήλωσε για το νέο βήμα στην καριέρα της: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την αρχή μας στη νέα ομάδα μας. Ελπίζω να μπορέσω να συνεισφέρω στην επίτευξη των στόχων της Ελπίδας και εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλες τις αθλήτριες».

Από την πλευρά της, η Σταυρούλα Κώστογλου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνίζομαι για την Ελπίδα. Εύχομαι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς».

Τις καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας, με τις ευχές μας για μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, με υγεία και όμορφες στιγμές!