Στις τάξεις της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αλεξάνδρα Ράντοβιτς, παραμένοντας μέλος της ομάδας μας για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Η 20χρονη αθλήτρια, που αγωνίζεται σε θέση κεντρικού και έχει ύψος 1,80μ., βρίσκεται στην Ελπίδα το 2017 προερχόμενη από τον Δημόκριτο Μυγδονίας και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Ιανουάριο στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ηλυσιακό.

Πλέον ο χρόνος είναι σύμμαχος της Αλεξάνδρας, η οποία αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμη κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα και στο πρωτάθλημα της Pre League!

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελπίδα, η Αλεξάνδρα Ράντοβιτς δήλωσε τα παρακάτω: «Είμαι πολύ χαρούμενη που και την νέα χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένειά μου, την ομάδα της Ελπίδας. Παρόλο που ήταν μια δύσκολη χρονιά, καταφέραμε να παίξουμε ωραίο βόλεϊ και να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, που ήταν η άνοδος στην Pre League. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου που με εμπιστεύτηκαν για ακόμα μια χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες. Ελπίζω οι φίλοι της Ελπίδας να είναι εκεί να μας στηρίξουν και φέτος σε αυτήν την προσπάθεια που θα κάνουμε, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια».

Ευχόμαστε στην Αλεξάνδρα καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και με όμορφες στιγμές μόνο!