Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της βολεϊμπολίστριας Αναστασίας Γουγούση, η οποία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθειά της στην Pre League Γυναικών.

Η 24χρονη αθλήτρια, που αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας και έχει ύψος 1,84 μ., θα ντυθεί στα πράσινα έπειτα από τις συντονισμένες κινήσεις των διοικούντων της Ελπίδας, που έδειξαν πόσο πολύ πιστεύουν στις δυνατότητές της και κέρδισαν την εμπιστοσύνη της.

Η Αναστασία Γουγούση ξεκίνησε την πορεία της από το Ανατόλια, προτού φορέσει τη φανέλα του Άρη (2014-2019) και κατόπιν εκείνη της ΧΑΝΘ (2020-2022), όπου ανήκε τα τρία τελευταία χρόνια, με ένα διάλειμμα το πρώτο εξάμηνο του 2021 όταν πέρασε από τον Αίαντα Ευόσμου.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της Ελπίδας, η 24χρονη διαγώνια τόνισε:
«Μετά από τρία όμορφα χρόνια στην ομάδα της ΧΑΝΘ, έφτασε η ώρα να αλλάξω ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή μου στη ΧΑΝΘ Χρήστο Ντινόπουλο, τον έφορο του τμήματος Βαγγέλη Ντινόπουλο και τον διευθυντή αθλητισμού Δημήτρη Καραΐσκο για τη βοήθειά τους. Ήρθα σε έναν σύλλογο που πάντα είχε την εκτίμηση μου και τον σεβασμό μου. Θα προσπαθήσω με τις συμπαίκτριες μου, τον προπονητή μου και όλους τους ανθρώπους της Ελπίδας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το φετινό πρωτάθλημα της Pre League θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και ανυπομονώ για την έναρξή του».

«Η Αναστασία Γουγούση είναι μία αθλήτρια την οποία γνωρίζουμε εδώ και χρόνια και είχε κερδίσει την εκτίμησή μας για το ήθος και τον χαρακτήρα της, που πιστεύουμε ότι ταιριάζει απόλυτα με τις αρχές της Ελπίδας. Ανέκαθεν θέλαμε να την εντάξουμε στον σύλλογό μας και πλέον οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες για να γίνει αυτή η επιθυμία πραγματικότητα»
, ανέφερε από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του ΑΣ Ελπίς, Άγγελος Ταλαμπίρης.

Καλωσορίζουμε την Αναστασία στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία!