Για άλλη μία χρονιά, την τέταρτη στην σειρά, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται και να τιμά τη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων η Μελίνα Παντελίδου, η οποία θα παραμείνει στην ομάδα μας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για επιτυχίες!

Η 27χρονη πασαδόρος, η οποία στο παρελθόν είχε αγωνιστεί διαδοχικά στον Ερμή Δράμας, τους Μακεδόνες Αξιού, το Ανατόλια, τον Καμπανιακό και το Ωραιόκαστρο, αποτελεί στέλεχος της Ελπίδας από το καλοκαίρι του 2019 και φέτος πανηγύρισε μαζί μας την άνοδο στην Pre League, ως αρχηγός της ομάδας, στην πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν έπειτα από την παρένθεση της πανδημίας.

«Πλέον είμαι κομμάτι της Ελπίδας και η Ελπίδα είναι κομμάτι μου! Ήταν εύκολη η απόφαση να συνεχίσουμε μαζί. Υπήρχε μεγάλη επιθυμία και από τις δύο πλευρές και δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Το όμορφο κλίμα στην ομάδα και η στήριξη από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από αυτήν, είναι σημαντικά στοιχεία» τόνισε η Μελίνα Παντελίδου και συμπλήρωσε:

«Ήδη σκεφτόμαστε την ερχόμενη χρονιά και έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις, με πολλή διάθεση για δουλειά και με την επιθυμία να ζήσουμε νέες όμορφες στιγμές. Έπειτα από την κατάκτηση της ανόδου στην Pre League, ο βασικός κορμός αυτής της ομάδας, που αποτελεί πλέον μία παρέα, μαζί με κάποιες προσθήκες θα ζήσει μία διαφορετική εμπειρία στην επόμενη κατηγορία. Χαίρομαι που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος αυτής της παρέας και εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!»