Την άνοδο για την Pre League, μαζί με το κύπελλο της πρωταθλήτριας του Βορείου Ομίλου της Α2 Γυναικών, κατέκτησε πανηγυρικά η Ελπίδα Αμπελοκήπων, που μετέτρεψε σε γιορτή το ντέρμπι κορυφής με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, επικρατώντας με 3-0 σετ!

Με τη βοήθεια των υπέροχων φιλάθλων μας, που πλημμύρισαν την εξέδρα και υποστήριξαν την ομάδα με υποδειγματικό τρόπο, με σεβασμό στους αντιπάλους και στα αθλητικά ιδεώδη, οι αθλήτριες του Γιώργου Γεωργιάδη έστησαν ένα μοναδικό πάρτι στο «Ι. Λεμονίδης».

Απέναντι στην ιδιαίτερα ισχυρή και αήττητη μέχρι σήμερα Πρέβεζα, οι «πράσινες» έδειξαν το καλύτερο πρόσωπό τους, συναντώντας αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο κέρδισαν με 25-23. Η συνέχεια αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς η εκπληκτική απόδοση της ομάδας μας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις φιλοξενούμενες και έκανε την αναμέτρηση να μοιάζει εύκολη.

Η ολοκλήρωση του αγώνα έδωσε το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς, καθώς το φινάλε της σεζόν αποδείχθηκε αντάξιο της μεγάλης προσπάθειας των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου, της ξεχωριστής αξίας τους, αλλά και της αντοχής που έδειξαν κόντρα σε όλες τις δυσκολίες...

Παρών στο πλευρό της Ελπίδας ήταν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ μετά την κατάκτηση της νίκης ακολούθησε η απονομή των χρυσών μεταλλίων από τα χέρια του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Μανώλη Ιωαννίδη, καθώς και η απονομή του κυπέλλου της πρωταθλήτριας ομάδας από τον Πρόεδρο της ΕΠΕΣΘ, Νίκο Δατσέρη, στην αρχηγό μας, Μελίνα Παντελίδου

Τα κορίτσια της ομάδας αφιέρωσαν το τρόπαιο και την άνοδο στις άτυχες συναθλήτριές τους Αλεξάνδρα Ράντοβιτς και Πέρσα Παπαδοπούλου, που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμπαικτριών τους, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους της Ελπίδας, οι οποίοι για άλλη μια φορά δήλωσαν παρόντες και έκαναν τη διαφορά!

Παράλληλα, ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυναν τα στελέχη του συλλόγου στους Χορηγούς που στήριξαν το τμήμα στη φετινή πορεία του: Στο Bad Habit, ο ιδιοκτήτης του οποίου Κοσμάς Καγκάνης βρέθηκε στο «Ι. Λεμονίδης» και πανηγύρισε μαζί μας τον μεγάλο θρίαμβο, στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο ARCUS, στη ΒΙΚΟΣ, στο Akti Toroni Hotel, στην Σχολή Οδηγών Κλείτσιου και όλους ανεξαιρέτως τους Χορηγούς μας, χάρη στους οποίους έγινε πραγματικότητα ο στόχος της ανόδου!

Τιμή για την ομάδα μας αποτελούν τα συγχαρητήρια που δεχθήκαμε για τις συνθήκες φιλοξενίας από τον ΦΓΣ Πρέβεζας, τον οποίο και ευχαριστούμε για αυτό.

Μία επιπλέον όμορφη νότα έδωσε η κλήρωση που έγινε για τις αθλήτριες των ακαδημιών που βρέθηκαν στο γήπεδο, με τέσσερις τυχερές να κερδίζουν από μία μπάλα.

Ραντεβού του χρόνου, στο πρωτάθλημα της Pre League, με ακόμα μεγαλύτερα όνειρα και φιλοδοξίες!

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-14, 25-11).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Παπάζογλου, Σκουλούδη, Παντελίδου, Σουπιώνη, Τζούριτς, Κοσμά / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου, Βασιλειάδου, Κεσεσίδου, Νώτη.

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Τσέκουρας): Σιούλα, Ρίτσα, Θεοδωράκη, Κούκα, Ζιώγου, Παρσούνα / Κοσμίδου (λ), Πατακιάρα (λ), Μητσοπούλου.

VIDEO: Ο αγώνας, όπως μεταδόθηκε μέσα από την σελίδα του συλλόγου μας στο Facebook

VIDEO: Δηλώσεις του προπονητή της Ελπίδας, Γιώργου Γεωργιάδη

VIDEO: Δηλώσεις της αρχηγού της ομάδας μας, Μελίνας Παντελίδου