Ο ΑΣ Ελπίς ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η είσοδος των θεατών για την αναμέτρηση ΑΣ Ελπίς - ΦΓΣ Πρέβεζας, το ερχόμενο Σάββατο (14/05) στο «Ι. Λεμονίδης», θα γίνει αποκλειστικά με ονομαστική λίστα και κατόπιν κράτησης.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που ήδη υπάρχει ενόψει του προσεχούς αγώνα, σε συνδυασμό με την περιορισμένη χωρητικότητα της εξέδρας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν προκράτηση θέσεων επικοινωνώντας με τους υπεύθυνους του τμήματος κ.κ. Άγγελο Ταλαμπίρη και Άκη Ιακωβίδη, ώστε τα ονόματά τους να συμπεριληφθούν στην ονομαστική κατάσταση. Για την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο όσοι συμπεριλαμβάνονται στην ονομαστική κατάσταση, ώστε να διασφαλιστεί ο συνολικός αριθμός των θεατών αλλά και η εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα, σε αθλητικά πλαίσια και σύμφωνα με τις αξίες που πάντοτε πρεσβεύει ο σύλλογός μας.

Παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας μας να προσέλθουν έγκαιρα και να βρίσκονται εντός του γυμναστηρίου το αργότερο στις 17:45 (15 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα).