Η δεύτερη μέρα του 2ου Easter Basketball Camp στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων (Τρίτη 19/4) ήταν ακόμα καλύτερη από την πρώτη. 
Οι αθλητές, με τον ενθουσιασμό από την πρώτη μέρα δουλειάς να τους δίνει μεγαλύτερη διάθεση, δούλεψαν πολύ καλά με τους προπονητές τους επάνω σε συγκεκριμένες ασκήσεις δεξιοτήτων προκειμένου ν’ αναπτύξουν τόσο τις κινήσεις όσο και τη σκέψη τους επάνω στο μπάσκετ.
Η συνέχεια ήταν μία γιορτή, όχι μόνο για τα παιδιά που συμμετείχαν στο φετινό camp(πάνω απο 80 αθλητές) αλλά για όλη την περιοχή γενικότερα, με την παρουσία του προπονητή του ΠΑΟΚ Άρη Λυκογιάννη, αλλά και του διεθνή γκαρντ του ΠΑΟΚ, Βλάντο Γιάνκοβιτς, να αποτελούν την καλύτερη "προπόνηση" για τα παιδιά.
Και οι δύο με μακρά θητεία κι εμπειρία σε ομάδες, ο καθένας από το δικό του πόστο, μίλησαν στα παιδιά και δέχτηκαν άπειρες ερωτήσεις!
Στο τέλος φωτογραφήθηκαν και έδωσαν πολλά αυτόγραφα!
Το camp τελείωσε με τις απονομές κυπέλλων στους νικητές-τριες των διαγωνιστικών παιχνιδιών του διημέρου!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου κ. Αβραμίδης Κυριάκος, ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού κ. Πουρσανίδης Τριαντάφυλλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης Μανώλης.
Οι χορηγοί μας Φροντιστήριο ΞΈΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε. ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, Φροντιστήριο ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ, ΚΤΕΟ AUTO CONTROL, KYANA, ΒΙΚΟΣ, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και  Κέντρο Φυσικοθεραπείας Μπουδούρης Άγγελος είναι πάντα κοντά μας στην προσπάθεια που κάνουμε.
Στο τέλος δώσαμε όλοι ραντεβού για το καλοκαιρινό μας camp τον Ιούνιο!