Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΑΣ Ελπίς με θέμα τον Σχολικό και ηλεκτρονικό εκφοβισμό (bullying), το Σάββατο (09/04) στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής Γιάννης Φλιάτης, ο οποίος παρουσίασε τις πτυχές του bullying, με στόχο την ευαισθητοποίηση των γονέων αλλά και των αθλητών-αθλητριών, έτσι ώστε το φαινόμενο αυτό να μπορεί να ανιχνευθεί και να αντιμετωπιστεί με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

Δεκάδες αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, γονείς και προπονητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση, την οποία άνοιξε εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Ταυλίκος, καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Ξεχωριστή σημασία είχαν τα λόγια του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και απηύθυνε χαιρετισμό στο ξεκίνημα των εργασιών, συγχαίροντας την Ελπίδα Αμπελοκήπων για την πρωτοβουλία της να διοργανώσει την ημερίδα με αυτό το τόσο επίκαιρο θέμα.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αμπελοκήπων-Μενεμένης Κυριάκος Αβραμίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης και ο κοινοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων Θωμάς Πάντσης, ενώ από πλευράς του Δ.Σ. της Ελπίδας παρέστησαν επίσης ο Β' Αντιπρόεδρος Κώστας Παπαγεωργίου, ο ταμίας Δημήτρης Χατζηνάκος και το μέλος Δέσποινα Ξαντινίδου.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς μας και ιδιαίτερα το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπασταματίου και το Φροντιστήριο Πεχλιβανίδη, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης!

Στιγμιότυπα από την ημερίδα του ΑΣ Ελπίς με θέμα τον Σχολικό και ηλεκτρονικό εκφοβισμό (bullying):