Ούτε στα Γιάννενα λύγισαν οι Άνδρες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που ολοκλήρωσαν αήττητοι την πορεία τους στα πλέι άουτ, κερδίζοντας εκτός έδρας με εντυπωσιακή ανατροπή τον Πανηπειρωτικό με 3-2 σετ, στο τελευταίο τους παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Οι «πράσινοι» έχασαν τα δύο πρώτα σετ (το δεύτερο με 35-33), αλλά δεν πτοήθηκαν και βρήκαν τη δύναμη να γυρίσουν το παιχνίδι, για να φτάσουν σε μία τιμητική νίκη, ενδεικτική της αγωνιστικού τους πνεύματος. Ήταν η όγδοη επικράτηση σε ισάριθμες αναμετρήσεις στα πλέι άουτ, φέρνοντας τελικά την Ελπίδα στη 2η θέση του ομίλου της με συνολικό απολογισμό 10 νίκες και 2 ήττες, αυτές που «κουβάλησε» από την α’ φάση του πρωταθλήματος.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την συνολική προσπάθειά της, η οποία ξεκίνησε με πολλά προβλήματα και διαδοχικές απουσίες παικτών λόγω Covid-19, τραυματισμών και άλλων δυσκολιών, ωστόσο έκλεισε με θετικό τρόπο, αποδεικνύοντας ότι η πραγματική θέση της Ελπίδας ήταν στα πλέι οφ και στον όμιλο ανόδου.

Τα σετ: 25-21, 35-33, 22-25, 23-25, 12-15.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ (Ζιώγος): Λαγός, Σαντζαρίδης, Αναστασίου, Θυμιόπουλος, Μητσόπουλος, Βελογιάννης / Μουζοκές (λ), Σιδηρόπουλος.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης - Παραφέστας): Παχιαδάκης, Παυλίδης, Σταυρακάκης, Σιμητός, Μάρτσης, Διβάρης / Σταυρίδης (λ), Καρακόλιας (λ), Όσσας, Κουτουνίδης, Αναστασάκης, Χριστοφορίδης, Σκλόπης.