Άλλη μία συγκλονιστική μάχη που κρίθηκε στα πέντε σετ έδωσαν οι Κορασίδες της Ελπίδας, απέναντι στον Ναύαρχο Βότση για τη 2η αγωνιστική του Final Four της ΕΠΕΣΘ, στη Μίκρα.

Σ' έναν αγώνα με πολλή ένταση, οι «πράσινες» έβρισκαν τρόπους να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι το φινάλε, ισοφάρισαν δύο φορές τα σετ και παρότι τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (επικράτησε 3-2 ο Ναύαρχος Βότσης), πρόσθεσαν έναν επιπλέον βαθμό στην συγκομιδή τους.

Όλα θα κριθούν πλέον στην 3η και τελευταία αγωνιστική και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (18:00, LIVE STREAM: https://youtu.be/W9mChjU5igI), όπου η ομάδα μας θα χρειαστεί δύο σετ για να «σφραγίσει» το μετάλλιο και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, ενώ σε περίπτωση που πάρει «καθαρή» νίκη θα έχει πιθανότητες ακόμα και για κατάκτηση της πρωτιάς, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου ζευγαριού (20:00: Άρης -  Ναύαρχος Βότσης, LIVE STREAM: https://youtu.be/gkCx-Juz-jk).

Δείτε ξανά τον αγώνα της Ελπίδας με τον Ναύαρχο Βότση, που μεταδόθηκε μέσα από την σελίδα Facebook του συλλόγου μας

Τα σετ: 25-23, 13-25, 25-23, 26-28, 15-11.

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Β. Ζαφειρίου, Χατζηηλιού, Καρακαβίδου, Παπλωματά, Βελλίκη, Αποστόλου, Ασβεστά (λ), Β. Ζαφειρίου, Σπανούδη, Μανίκα, Βαλάση (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Δουμπάρατζη, Τσιουκάλα, Α. Μπαλούτη, Ταυλίκου, Γκιζάρη, Μανικάκη, Μαλίκα (λ), Σιχλετίδη, Δουλάκη, Παπαθανασίου, Ε. Μπαλούτη, Πασενίδου, Σιάκη (λ).

Η βαθμολογία, μετά από 2 αγωνιστικές:
1. Ναύαρχος Βότσης 4 β. (6-4 σετ)
2. Άρης 4 β. (5-3 σετ)
3. ΑΣ Ελπίς 3 β. (5-5 σετ)
4. ΠΑΟΚ 1 β. (2-6 σετ)