Ενόψει του Final 4 Κ21 Κοριτσιών που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» το τριήμερο 31/01 - 02/02, οι προπονητές και αρχηγοί των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό, προχώρησαν σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ. Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Γιώργος Γεωργιάδης (Προπονητής Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Θεωρώ ότι οι τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στην τελική φάση είναι ισοδύναμες. Βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σε δυναμικότητα μεταξύ τους και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο φαβορί. Θα αντιμετωπίσουμε τους αγώνες έναν προς έναν, υπολογίζοντας όλες τις ομάδες με τον ίδιο τρόπο. Ευτυχώς δεν έχουμε αγωνιστικές απουσίες, θα πάμε για το καλύτερο δυνατό και ελπίζουμε σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα». 

Ξανθή Τριανταφύλλου (Αθλήτρια Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Είμαστε χαρούμενες που για μια ακόμα φορά η ομάδα μας συμμετέχει σ’ ένα Final Four. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή παράδοση που έχει ο σύλλογός μας, να διακριθούμε και να κερδίσουμε μία θέση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι ισάξιες. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν ωραίοι αγώνες χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα». 

Γιάννης Τσαϊρέλης (Προπονητής Άρη): «Είμαι χαρούμενος που θα πραγματοποιηθεί ένα Final 4 παρά τα όσα συμβαίνουν. Συνήθως στα Final 4 Νεανίδων αγωνιζόμαστε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, αλλά πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα.
Ο Άρης έχει συνεχόμενη παρουσία σε Final 4 και θέτει και πάλι στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Εύχομαι καλό τουρνουά σε όλες τις ομάδες και να μην υπάρξουν απουσίες λόγω covid».

Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου (Αρχηγός Άρη): «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω καιρό λόγω covid να βρεθώ σε ένα Final 4. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Οι ομάδες είναι ισάξιες και είμαι σίγουρη πως και οι έξι θα είναι πολύ ωραίοι αγώνες. Ας το κατακτήσει ο καλύτερος, έχω πάντως πίστη στην ομάδα μου για την πρώτη θέση».

Δημήτρης Βαλσαμίδης (Προπονητής Ν. Βότση): «Συνεχίζοντας την παράδοση, ο Ν. Βότσης συμμετέχει σε ένα ακόμα Final 4 Νεανίδων. Να είμαστε όλοι υγιείς για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την καλύτερη ομάδα. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Εύχομαι υγεία, υγεία και υγεία».

Αγνή Τριλυράκη (Αρχηγός Ν. Βότση): «Εύχομαι όλες οι ομάδες να είναι καλά χωρίς τραυματισμούς. Έχουμε αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα αλλά θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε. Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και ας νικήσει ο καλύτερος».

Ελευθερία Μηλοβιανού (Προπονήτρια ΠΑΟΚ): «Στο Final 4 θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Λόγω των συνθηκών προσπαθούμε από την αρχή της χρονιάς να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται.
Για αρκετές αθλήτριες μας είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και παρά τις δυσκολίες θα αντιμετωπίσουμε το τουρνουά ως μία μεγάλη γιορτή. Ελπίζω να γίνουν ωραία παιχνίδια, εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό αυτές τις συνθήκες, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Ελευθερία Μιχοπούλου (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δηλώνουμε την παρουσία μας σε ένα Final 4 για ακόμα μία χρονιά, παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε λόγω τραυματισμών και covid.
Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά καθώς όλες οι ομάδες είναι αξιόλογες. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διατηρήσουμε τον περσινό μας τίτλο».