Μία άτυχη στιγμή και ο τραυματισμός της Αλεξάνδρας Ράντοβιτς στο γόνατο, άφησε στη μέση την ηρωική αντεπίθεση της Ελπίδας απέναντι στον Ηλυσιακό της VolleyLeague και δεν επέτρεψε στις «πράσινες» να πανηγυρίσουν τη νίκη-πρόκριση στον αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη δεν κατάφερε να δείξει την αξία της στα δύο πρώτα σετ, αλλά στην συνέχεια καθήλωσε την αντίπαλό της και έφτασε με επιβλητικό τρόπο στην ισοφάριση.

Ωστόσο, ο τραυματισμός της Ράντοβιτς λίγο πριν από το φινάλε του τέταρτου σετ, ο οποίος ελπίζουμε να μην αποδειχθεί πολύ σοβαρός, επηρέασε εμφανώς ολόκληρη την ομάδα. Το σοκ από την αποχώρηση της κεντρικού μας είχε ως συνέπεια να χαθεί η αυτοσυγκέντρωση και μαζί και το τάι μπρέικ, αν και αυτό είχε πλέον μικρή σημασία.

Ευχή όλων μας να μπορέσει η Αλεξάνδρα να βρεθεί σύντομα ξανά στους αγωνιστικούς χώρους, πλάι στις συναθλήτριές της!

Τα σετ: 15-25, 16-25, 25-19, 25-23, 09-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γιώργος Γεωργιάδης): Παπάζογλου, Κόγιτς-Τζούριτς, Παντελίδου, Σουπιώνη, Κοσμά, Σκουλούδη / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου, Ράντοβιτς, Βασιλειάδου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Νίκος Κωστακόπουλος): Σωτηρίου, Κογεράκη, Σέβκενεκ, Τζαλαλή, Μορένο, Ράντοβιτς / Λεωνίδου (λ), Παυλέα (λ), Μερκούρη, Σύλλα, Ζίγκα, Παπαδέδε, Μπλιάτσου.