Με τον πιο όμορφο τρόπο έκαναν «ποδαρικό» στο 2022 οι γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, κερδίζοντας με 3-1 τη ΧΑΝΘ και κατακτώντας την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παρότι δεν είχαν την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων τους στο «Ι. Λεμονίδης», καθώς η είσοδος επιτρεπόταν σε ελάχιστο αριθμό θεατών λόγω της νόσου Covid-19, οι «πράσινες» πρωταγωνίστησαν σ’ ένα καταπληκτικό παιχνίδι, έδειξαν χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και λύγισαν τη ΧΑΝΘ έπειτα από σκληρή μάχη.

Τα κορίτσια του Γιώργου Γεωργιάδη είχαν τον τρόπο να πάρουν αυτό που ήθελαν, κερδίζοντας τους κρίσιμους πόντους όταν έπρεπε, ειδικά στο πρώτο αλλά και στο τελευταίο τέταρτο σετ.

Με τη νίκη της η Ελπίδα πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα βρεθούν επίσης η αντίστοιχη νικήτρια της Β' Φάσης της Νότιας Ελλάδας, καθώς και οι 14 ομάδες της Volley League Γυναικών.

Το παιχνίδι μεταδόθηκε διαδικτυακά (live stream) μέσα από την σελίδα της Ελπίδας στο Facebook - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Τα σετ: 26-24, 25-20, 20-25, 25-20.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Παντελίδου, Σουπιώνη, Παπάζογλου, Κόγιτς-Τζούριτς, Κοσμά, Ράντοβιτς / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Σκουλούδη, Τριανταφύλλου.

ΧΑΝΘ (Ντινόπουλος): Σπασόγεβιτς, Μαρκαδά, Γουγούση, Αλατζίδου, Γιαννούλη, Αρμουτάκη / Ευθυμιάδου (λ), Διαμαντή (λ), Κόντη, Ιωαννίδου.