Την πρώτη θέση του ομίλου τους, παρά την ήττα από τον Άρη στο τάι μπρέικ, διατήρησαν οι Κορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο ντέρμπι της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, που χαρακτηρίστηκε από πολύ πάθος, ένταση και συνεχόμενες ανατροπές.

Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη δεν κατάφερε να παραμείνει αήττητη, αλλά κατάφερε κάτι εξίσου σημαντικό, καθώς επανήλθε από το αρχικό 0-2 σετ και οδήγησε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, παίρνοντας τον βαθμό που την φέρνει αγκαλιά με την πρωτιά στον όμιλο.

Τόσο η Ελπίδα όσο και ο Άρης έχουν εξασφαλίσει πλέον και μαθηματικά την πρόκριση για την προημιτελική φάση, αλλά η ομάδα μας έχει προβάδισμα 2 βαθμών και θα πάρει την 1η θέση με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Μυγδονιακό την τελευταία αγωνιστική.


Τα σετ: 23-25, 20-25, 25-19, 25-21, 08-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Γκιζάρη, Τσιουκάλα, Σιχλετίδη, Μανικάκη, Ε. Μπαλούτη, Δουμπάρατζη / Σιάκη (λ), Μαλίκα (λ), Α. Μπαλούτη, Ταυλίκου, Ξεφτέρη, Παπαθανασίου.


ΑΣ ΑΡΗΣ: Φετφατζή, Εξαδάκτυλου, Ιγγιλή, Μήνου, Παπαφίλου, Βούλγαρη / Κανελλοπούλου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Αναστούλα, Χωριάτη, Σωτηράκογλου, Δημητρούλια, Βαμβακίδου.