Το έκτο της «τρίποντο» σε ισάριθμους αγώνες στην Α2 Γυναικών κατέκτησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, κερδίζοντας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 σετ και ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο της Α’ Φάσης με τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή των 18 βαθμών και με σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Το σύνολο του Ίκαρου Έδεσσας προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει αυτή την Ελπίδα μέσα στο «Ι. Λεμονίδης», το οποίο πλέον καθιερώνεται ως μία ισχυρή έδρα. Φανερά βελτιωμένα τα κορίτσια της ομάδας μας από παιχνίδι σε παιχνίδι, ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα κάθε φορά και δημιουργούν κλίμα ευφορίας μέσα από την απόδοσή τους.

Η μορφή του αγώνα έδωσε στον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στις παίκτριές του. 

Το όμορφο απόγευμα συμπλήρωσε η παρουσία της Πέρσας Παπαδοπούλου, η οποία στήριξε ενεργά τις συμπαίκτριές της και σ' αυτό το παιχνίδι και φυσικά δέχθηκε ξανά τις ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση!

Επιπλέον, για άλλη μία φορά, οι αθλήτριες των Ακαδημιών Βόλεϊ που βρέθηκαν στην εξέδρα του «Ι. Λεμονίδης» και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα, μπήκαν σε κλήρωση με έπαθλο μία μπάλα. Η τυχερή νικήτρια παρέλαβε το δώρο της με ιδιόχειρη αφιέρωση από τη λίμπερο της ομάδας μας, Χριστίνα Στεργιάκη!

Τα σετ: 25-11, 25-18, 25-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Τριανταφύλλου, Σκουλούδη, Κόγιτς-Τζούριτς, Κοσμά, Βασιλειάδου / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Ρουμπάκη, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Ράντοβιτς, Κεσεσίδου.

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ιωαννίδου, Χρήστου, Κυβελίδου, Καλείτση, Παπαδοπούλου, Σταυρίδου / Πορτοκαλίδου (λ), Τοσίδου, Τερζόγλου.