Με μια ευχάριστη έκπληξη ξεκίνησε η σημερινή προπόνηση του γυναικείου τμήματος της Ελπίδας. Η διεθνής κεντρικός του ΠΑΟΚ Άννα Καλαντάτζε επισκέφτηκε την ομάδα από την οποία ξεκίνησε και έκανε τα πρώτα της βήματα.

Η Άννα ήταν ενήμερη για την πορεία της αγαπημένης της ομάδας και ευχήθηκε στα κορίτσια καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση και έμεινε εντυπωσιασμένη από τη δουλειά που γίνεται και το έμψυχο υλικό που διαθέτει η ομάδα, καθώς και το νεαρό της ηλικίας των κοριτσιών.

Τέλος, βρήκε τον χρόνο μαζί με τους ανθρώπους της διοίκησης να θυμηθούν και να αναπολήσουν τις επιτυχίες που έζησαν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με την κατάκτηση των πέντε πανελληνίων πρωταθλημάτων και των επτά πρωταθλημάτων ΕΠΕΣΘ, καθώς και την άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Α1, επίτευγμα για το οποίο υπήρξε βασικός πυλώνας.

Η χαρά ήταν μεγάλη για όλους μας. Είναι σημαντικό για όλους εμάς να «εισπράττουμε» αυτές τις στιγμές από παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε αυτή την ομάδα...