Δίχως βαθμολογική ανταμοιβή έμεινε η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην Περαία, όπου γνώρισε την ήττα από τον Περσέα με 3-1 σετ στο δεύτερο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, δείχνοντας πάντως ελπιδοφόρα στοιχεία.

Έχοντας και πάλι σημαντικές ελλείψεις, που περιλάμβαναν τον ασθενή πασαδόρο Σταυρακάκη και τον νεοσύλλεκτο λίμπερο Σταυρίδη, ο οποίος προ ημερών παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία του, η Ελπίδα πάλεψε όσο μπορούσε για να φανεί ανταγωνιστική. Κέρδισε το δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1, ωστόσο δεν είχε τις δυνάμεις για να πετύχει κάτι παραπάνω και να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς.

Στα θετικά της αναμέτρησης ήταν η επιστροφή του αρχηγού Μάρτση, ο οποίος πήρε κάποιον χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή για πρώτη φορά μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί στις αρχές Οκτωβρίου. Με την επάνοδο και των υπόλοιπων παικτών, η εικόνα της ομάδας θα βελτιώνεται, προκειμένου να δείξει σύντομα τις πραγματικές δυνατότητές της. 

Τα σετ: 25-15, 25-27, 25-14, 25-20.

ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ: Λαμπούσης, Δεληγιάννης, Κανάς, Καρασαρλίδης, Μπαρμπής, Βογιατζόγλου, Καρατζίβας, Τερζόγλου, Τσατσούλας, Ραζγκέλης, Ρεμπούτζιας, Τασιούρας (λ), Χριστοφόρου (λ), Καλλέργης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ:
 Κουτουνίδης, Σιμητός, Σκλόπης, Κοτόρνος, Όσσας, Παυλίδης / Ζλατίντσης (λ), Παχιαδάκης (λ), Μάρτσης, Χριστοφορίδης, Διβάρης, Αναστασάκης, Γιαμουκόγλου.