Το τρίτο της "τρίποντο" σε ισάριθμους αγώνες πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που κέρδισε με ανατροπή τον ΑΟ Καβάλας με 3-1 στο "Ι. Λεμονίδης" και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου της στην Α2 Κατηγορία.

Το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερο για τις "πράσινες", που μπήκαν μουδιασμένες στο παιχνίδι και έχασαν στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ απέναντι σε μία αντίπαλο που πίεσε όσο μπορούσε. Στην συνέχεια, όμως, οι αθλήτριες του Γιώργου Γεωργιάδη αφυπνίστηκαν, άρχισαν να αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους και πέτυχαν την ολική ανατροπή χωρίς περιττό σασπένς.

Μελανό σημείο αποτέλεσε ο τραυματισμός που είχε στο γόνατο η αθλήτρια του ΑΟ Καβάλας Θεανώ Γκίκα, στην οποία ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει πολύ σύντομα στα γήπεδα.

Τα σετ: 27-29, 25-16, 25-12, 25-17.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Σουπιώνη, Παπάζογλου, Κόγιτς-Τζούριτς, Κοσμά, Ράντοβιτς / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Τριανταφύλλου.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Βατσάλη, Ρωσσιάδου, Γεωργιάδου, Ντενέγκα, Γκίκα, Τσακιρίδου / Ντόμι (λ), Μπαρνταστάρη, Οικονομίδου, Παπαδοπούλου, Κούτσια.