Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς Βόσνιας βολεϊμπολίστριας Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών τη νέα σεζόν 2021-2022!

Η καταξιωμένη αθλήτρια, η οποία είναι εγκατεστημένη εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη, πείστηκε από τους ανθρώπους της Ελπίδας να ξαναμπεί στα γήπεδα, παρότι είχε αποφασίσει να σταματήσει να αγωνίζεται.

Η Τζούριτς είναι γεννημένη στις 4 Φεβρουαρίου 1991, έχει ύψος 1,82 μ. και θα αγωνιστεί στην ομάδα μας ως διαγώνια.

Η νέα μας αθλήτρια διετέλεσε μέλος της Εθνικής Γυναικών της χώρας της από το 2008 και μάλιστα τελευταία χρόνια ήταν η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Βοσνίας.
Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά το 2015 για λογαριασμό του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού (Α1 Κατηγορία), στην συνέχεια αγωνίστηκε τρία χρόνια στον Αίαντα Ευόσμου (Α1 Κατηγορία), μια χρονιά ήταν στη Λαμία (Pre League) και την τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Άρη (Α1 Κατηγορία).
Με το ήθος και την αγωνιστικότητά της, όλα αυτά τα χρόνια, έχει κερδίσει την εκτίμηση όσων την έχουν γνωρίσει στον χώρο του βόλεϊ.

Αποτελεί τιμή για τον σύλλογό μας το ότι κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της την Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς, αποσπώντας τη θετική απάντησή της έπειτα από συνεχή και επίμονη πίεση.

Στις πρώτες δηλώσεις της ως παίκτρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων, η σπουδαία Βόσνια βολεϊμπολίστρια δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα γυρίσω πάλι στο γήπεδο για να παίξω βόλεϊ. Η μεγάλη αγάπη μου για αυτό το άθλημα δεν με άφησε να πω “όχι” στην πίεση που δέχτηκα από τους ανθρώπους της Ελπίδας, που με έπεισαν να γυρίσω στις προπονήσεις σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με καινούργιες συμπαίκτριες, γεμάτες ταλέντο και όρεξη για διάκριση. Εύχομαι να ξεκινήσει αλλά και να τελειώσει κανονικά αυτή η αγωνιστική χρονιά και να είμαστε όλοι υγιείς, να έχουμε πολλές όμορφες στιγμές και πολλές επιτυχίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Καλωσορίζουμε την Σάνια στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της ευχόμαστε μία καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές χαρές στους αγωνιστικούς χώρους!