Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί για την προσφορά της την Σίσσυ Αποστολίδου, την αρχηγό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ από το 2017, η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα βρίσκεται μαζί μας.

Σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, η έμπειρη ακραία τίμησε με το παραπάνω τη φανέλα της Ελπίδας και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση, τόσο για το ήθος όσο και για τη αγωνιστικότητά της.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή της, η Σίσσυ Αποστολίδου τόνισε: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση το να αποχωρήσω από την Ελπίδα, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να καταδείξω ως βασική αιτία. Ωστόσο, ένιωσα ότι ίσως χρειάζομαι μια αλλαγή ως έναυσμα για να ξαναβρώ τον ενθουσιασμό μου και να επιστρέψω στα γήπεδα, μετά από τόσο καιρό αποχής, λόγω της πανδημίας. Αυτό, βέβαια, δεν αναιρεί το ενδεχόμενο συνεργασίας μας ξανά στο μέλλον. Η Ελπίδα έχει θέσει τον πήχυ ψηλά και η αναζήτηση του επόμενου σταθμού δε θα είναι εύκολη υπόθεση. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι στην καρδιά μου!»

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην Σίσσυ και κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά της. Ως κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου μας, θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της οικογένειας της Ελπίδας Αμπελοκήπων και είναι βέβαιο ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον, με οποιαδήποτε ιδιότητα!