Με διαφορετικό τρόπο, λόγω της πανδημίας και των υγειονομικών μέτρων που επιβάλλεται να τηρούμε όλοι για την προστασία από τη νόσο Covid-19, πραγματοποιήθηκε φέτος η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Σταυρίδη, βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», σε μία λιτή εκδήλωση που αναγκαστικά δεν θύμιζε σε τίποτε τις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις των περασμένων ετών, αλλά έστειλε το μήνυμα ότι η Ελπίδα Αμπελοκήπων παραμένει «ζωντανή» και δυνατή, έτοιμη να επανέλθει στην κανονικότητα και στην αθλητική δράση, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Σε κάθε ένα από τα τμήματα του συλλόγου αντιστοιχούσε από ένα κομμάτι της βασιλόπιτας, με τυχερές τις ακαδημίες βόλεϊ των αγοριών, στο κομμάτι των οποίων έπεσε το φλουρί.

Ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και ασφάλεια, καθώς και την ταχύτερη δυνατή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, για όλα τα αγόρια και κορίτσια του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, αλλά και για όλους ανεξαιρέτως τους εκπροσώπους του ελληνικού αθλητισμού!