H Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια και τις μέρες αυτές, που μένουμε σπίτι, μας έχει λείψει η συχνή επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της «οικογένειας» της Ελπίδας, αλλά και η άσκηση και η ενασχόληση με το αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ. Γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να βρούμε ένα τρόπο που να μας επιτρέπει να τα λέμε πιο συχνά, συνδυάζοντας τη διατήρηση της καλής τεχνικής σωματικής κατάστασης των αθλητών μέσω της άσκησης και την επαφή των παιδιών με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους, σε μια δύσκολη περίοδο όπου απαιτείται η συνεχής παραμονή των παιδιών μέσα στο σπίτι.

Έτσι η Ακαδημία της Ελπίδας για μία ακόμα φορά προσφέρει στους αθλητές της, προοδευτικές λύσεις και ξεκινάει την πραγματοποίηση τηλεπροπονήσεων ζωντανά, με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους.
Οι τηλεπροπονήσεις θα πραγματοποιούνται (με live streaming) μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και όσοι συμμετέχουν θα μπορούν να βλέπουν τον προπονητή και τους συμπαίκτες τους, αλλά και να συζητούν μεταξύ τους.
 
Τα προγράμματα θα επικεντρωθούν στην ατομική τεχνική και την αθλητική ανάπτυξη, ενώ θα υπάρχει βέβαια και συζήτηση των μελών κάθε τμήματος στο τέλος της προπόνησης, καθώς η επικοινωνία, η επαφή των αθλητών παραμένει η προτεραιότητά μας.
Σε κάθε τηλεπροπόνηση, με χρόνο διάρκειας τα 45 λεπτά, οι αθλητές της Ακαδημίας, σε πραγματικό χρόνο, θα εκτελούν τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας,ως την ώρα, που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο!
 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! Προστατεύουμε την οικογένειά μας, προφυλάσσουμε την κοινωνία.