Με ιδιαίτερα παράξενο τρόπο, με δυσκολίες, αλλά και με τη διάθεση των αθλητριών στα ύψη θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών η Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία αύριο (Κυριακή 01/11) στις 18:00 φιλοξενείται από τον Ίκαρο Έδεσσας.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έχει συμπληρώσει δέκα ημέρες χωρίς προπονήσεις, καθώς παραμένει «άστεγη» από τις 22 Οκτωβρίου, όταν ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανέστειλε προληπτικά τη λειτουργία των κλειστών γυμναστηρίων της περιοχής, μία εβδομάδα πριν επιβληθεί lockdown σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Παρόλα αυτά, η αυριανή αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου στη Β' Ζώνη έχουν αναβληθεί από την ΕΟΠΕ.Για τα κορίτσια της Ελπίδας, θα είναι μία πρόκληση και μία ευκαιρία να αποδείξουν στην Έδεσσα ότι είναι προετοιμασμένες για το καλύτερο και ικανές να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.
Η αναχώρηση της ομάδας μας θα γίνει αύριο, Κυριακή, στις 14:15, από το “Bad Habit” Coffee Drinks & More, που αποτελεί για άλλη μια χρονιά βασικό χορηγό του συλλόγου.

Το πλέον παράδοξο είναι ότι μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να ακολουθήσει διακοπή του πρωταθλήματος για τουλάχιστον έναν μήνα, με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση προανήγγειλε την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων σε κλειστά στάδια μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου.

Ακόμα και αυτή η αναποδιά, όμως, δεν θα κάμψει την αισιοδοξία της ομάδας μας, που θα περιμένει εναγωνίως την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, με ασφάλεια και με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από όλους.

Μέχρι τότε, ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία σε όλες τις ομάδες και εκφράζουμε την προσδοκία να μπορέσουμε σύντομα να ξαναβρεθούμε στα γήπεδα, ώστε να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε σώμα και πνεύμα μέσα από τον αθλητισμό!