Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα όλων των τεστ ανίχνευσης Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας βόλεϊ γυναικών-νεανίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, αποκτώντας πλέον τη δυνατότητα να επιστρέψουν απρόσκοπτα στις προπονήσεις.

Έπειτα από την πληροφόρηση ότι υπήρξε κρούσμα της νόσου Covid-19 σε αθλήτρια αντίπαλης ομάδας στο φιλικό τουρνουά των Κυμίνων (03-04 Οκτωβρίου) και αφού ο σύλλογός μας ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες κινήσεις, ενημερώνοντας επίσημα τον ΕΟΔΥ. Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ειδικότερα η Υπηρεσία Καθαριότητας, την οποία ευχαριστούμε, προχώρησε άμεσα σε απολύμανση του κλειστού γυμναστηρίου «Ι. Λεμονίδης», ενώ η ομάδα γυναικών-νεανίδων διέκοψε τις προπονήσεις της από την περασμένη Παρασκευή (09/10) και μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι κανένα από τα μέλη της δεν έχει προσβληθεί από τη νόσο.

Με την πολύ σημαντική αρωγή του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και προσωπικά της Διευθύντριας Αθλητισμού του Δήμου, κας Μάγδας Ρουσσέτη, οι αθλήτριές μας υποβλήθηκαν στα τεστ ανίχνευσης Covid-19, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Αυτό επέτρεψε στα κορίτσια της ομάδας νεανίδων να αγωνιστούν το βράδυ της Τρίτης (13/10) εναντίον του Άρη, έστω και χωρίς να έχουν προπονηθεί τις πέντε προηγούμενες ημέρες.
Επιπλέον, η ομάδα των γυναικών ξαναμπαίνει από σήμερα, Τετάρτη 14/10, στις προπονήσεις, με τη βεβαιότητα πλέον ότι η υγεία και η ασφάλεια όλων των αθλητριών, των προπονητών και των οικογενειών τους δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.