Η ελλιπής προετοιμασία της τελευταίας εβδομάδας, εξαιτίας εξωγενών παραγόντων πάνω από τις δυνάμεις των κοριτσιών αλλά και του συλλόγου, δεν άφησε στις νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων περιθώρια να διεκδικήσουν κάτι καλό απέναντι στον Άρη, από τον οποίο ηττήθηκαν αναπόφευκτα με 3-0 σετ, στο παιχνίδι τους για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 της ΕΠΕΣΘ.


Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, κόντρα σ' έναν αντίπαλο που είχε ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τη νίκη του στο γυναικείο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι στους επόμενους αγώνες, υπό φυσιολογικές συνθήκες, η Ελπίδα θα είναι αυτή που όλοι γνωρίζουν και θα επιβεβαιώσει τους υψηλούς στόχους της για άλλη μια φορά.

Τα σετ: 25-17, 25-16, 25-18.

ΑΣ ΑΡΗΣ (Θ. Δράμπας - Α. Τρύψια): Τάνη, Γιοβανίδη, Αλ. Κουτσολουκά, Ανθούλη, Κωνσταντίνου, Λαμπριανίδου / Πετρινόλη (λ), Καμπούρη (λ), Ερμείδου, Γκιάτα, Παπαφίδη, Αθ. Κουτσολουκά, Μήνου, Μιχαηλίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γ. Γεωργιάδης): Στάικου, Πυργιώτη, Βασιλειάδου, Παπαδοπούλου, Τσιουκάλα, Αρμουτσή / Τσουμπέκη (λ), Σαουλίδου (λ), Δουμπάρατζη, Συμεωνίδου, Μπαλούτη, Πέιου, Ταυλίκου, Σιχλετίδη-Κλείτσα.