Ο ορθοπαιδικός χειρουργός, δρ. Θεόδωρος Μιχαήλ, θα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στο πλευρό της Ελπίδας Αμπελοκήπων, σε ρόλο υπεύθυνου γιατρού της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, καθώς και της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Ο Θεόδωρος Μιχαήλ προέρχεται από τα σπλάχνα της Ελπίδας Αμπελοκήπων και υπήρξε αθλητής της ομάδας βόλεϊ μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90, περνώντας διαδοχικά από τα τμήματα υποδομής και φτάνοντας έως και την κατηγορία ανδρών. Υπήρξε, μάλιστα, από τους βασικούς συντελεστές στην πρώτη άνοδο της Ελπίδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Θεόδωρος Μιχαήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Γ’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Α.Π.Θ.. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) Αθλητιατρικής (Sports Medicine), διπλωματούχος της FIFA στην Ιατρική Ποδοσφαίρου και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής του Α.Π.Θ..
Έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, έχει λάβει πέντε βραβεία έρευνας και έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών συνεδρίων και σεμιναρίων ως εκπαιδευτής και ως ομιλητής. Σήμερα ασκεί την Ορθοπαιδική Χειρουργική στο σύγχρονο ιδιωτικό του ιατρείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και συνεργάζεται με πλήθος ιδιωτικών κλινικών.

Ιατρείο: Καραολή και Δημητρίου 92, Εύοσμος.
Τηλ: 2310705030
Website: ortho-sports.gr


Στη φωτογραφία, ο ορθοπαιδικός χειρουργός, δρ. Θεόδωρος Μιχαήλ (δεξιά), με τον εκπρόσωπο της Ελπίδας Αμπελοκήπων Στράτο Φωτιάδη.