Η εταιρεία λιπαντικών German ADLER - Τσούκαλη Αντ. Ο.Ε. θα ενισχύσει το ανδρικό τμήμα μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποτελώντας Χορηγό της ομάδας και συμβάλλοντας στην προσπάθειά για μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

Η German ADLER GmbH είναι μια εταιρεία που λειτουργεί σε διεθνή επίπεδο στην βιομηχανία λιπαντικών με έδρα τη Φρανκφούρτη - Μάιν, στην κεντρική Γερμανία. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η παγκόσμια πώληση λιπαντικών πετρελαιοκινητήρων, βενζινοκινητήρων, βιομηχανικά, μονότυπα, για moto, κιβώτια ταχυτήτων, βαλβολίνες, αντιψυκτικά, υγρά φρένων και γράσσα. Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στη Γερμανία, δημιουργούνται με πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία και ως εκ τούτου πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη αξία στην καλή συνεργασία και χαρακτηρίζεται από ευελιξία και αξιοπιστία.
Για αυτούς τους λόγους, αναπτύσσουμε νέες στρατηγικές αγοράς μαζί με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους και τους παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη.

Μία από τις κατευθυντήριες αρχές μας είναι ότι "η Γερμανική ADLER σημαίνει να είναι εταίρος και όχι μόνο πελάτης". Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο του λιπαντικών και σύμφωνα με τους εταίρους μας, επιτυγχάνουμε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά. Η GERMAN ADLER GmbH συνδυάζει τη γερμανική ποιότητα με την παγκόσμια προβολή ενός οράματος προσανατολισμένου στην αγορά. Επειδή η ετικέτα ποιότητας «Made in Germany» είναι μια διεθνής αξία.

Επίσημος Αντιπρόσωπος της German ADLER GmbH είναι η Τσούκαλη Αντ. Ο.Ε.