Με πολλά χαμόγελα και διάθεση για δουλειά ξεκίνησε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος επέστρεψε πλέον στην τεχνική ηγεσία των γυναικών.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/08) στο ανοιχτό Δημοτικό Στάδιο «Κ. Καραμανλής», με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα θα μπει στο «Ι. Λεμονίδης» για να ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Το ρόστερ της Ελπίδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 απαρτίζουν οι Μελίνα Παντελίδου (πασαδόρος, έτος γενν. 1995), Ευαγγελία Αθανασιάδου (πασαδόρος, 2001), Μαρίνα Στάικου (πασαδόρος, 2004), Χριστίνα Στεργιάκη (λίμπερο, 2001), Γαρυφαλιά Δάκου (λίμπερο, 1998), Τατιάνα Αρμουτσή (κεντρικός, 2003), Άννα Παπάζογλου (κεντρικός, 2000), Μαριάννα Σκουλούδη (κεντρικός, 2000), Σίσσυ Αποστολίδου (ακραία, 1991), Ιωάννα Σουπιώνη (ακραία, 2001), Πέρσα Παπαδοπούλου (ακραία, 2002), Αλεξάνδρα Τσιουκάλα (ακραία, 2003), Μαρία Δουμπάρατζη (διαγώνιος, 2005), Βαλεντία Πυργιώτη (διαγώνιος, 2003), Αναστασία Χριστοδούλου (διαγώνιος, 2002), Άντζελα Δέμπη (διαγώνιος, 1996), Ηλιάνα Ιακωβίδου (ακραία, 1995), Αλεξάνδρα Ράντοβιτς (κεντρικός, 2001), έχοντας τον ίδιο «κορμό» όπως πέρσι, με την προσθήκη νεότερων αλλά και πιο έμπειρων αθλητριών που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Στην πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου, το «παρών» έδωσε επίσης ο Κοσμάς Καγκάνης, ιδιοκτήτης του “Bad Habit” Coffee Drinks & More, που στηρίζει ως Χορηγός της Ελπίδας Αμπελοκήπων για μια ακόμη χρονιά το γυναικείο τμήμα βόλεϊ αλλά και ευρύτερα τον σύλλογο. Ο κ. Καγκάνης ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία στα κορίτσια και στο προπονητικό επιτελείο, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται με χαρά στο πλευρό της ομάδας.

«Η διάθεση της ομάδας είναι στα ύψη. Όλα τα κορίτσια που ήρθαν σ’ αυτή την πρώτη προπόνηση είναι πάρα πολύ χαρούμενα. Αυτό το στοιχείο μου δίνει πνοή για να προχωρήσω στην προετοιμασία με ρυθμούς που θα δώσουν στην Ελπίδα την ευκαιρία να ξαναμπεί σ’ ένα πρωτάθλημα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Δεν ήταν ποτέ, βέβαια, αυτοσκοπός η κατάκτηση του πρωταθλήματος για την Ελπίδα, παίζουμε πάντοτε για να απολαύσουν τα παιδιά το άθλημα, αλλά θεωρώ ότι μέσα από μία σοβαρή δουλειά και μέσα από την προσπάθεια των κοριτσιών, μπορούν φέτος να φτάσουν σ’ ένα τέτοιο καλό αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος η χρονιά τους ανήκει και ότι, δίνοντας και ο Θεός υγεία στις αθλήτριες, θα καταφέρουμε το καλύτερο», τόνισε ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος ανέλαβε ξανά τα ηνία της γυναικείας ομάδας συνεχίζοντας το πολύπλευρο επιτυχημένο έργο του στον σύλλογο.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη

Παράλληλα, η αρχηγός της Ελπίδας, Σίσσυ Αποστολίδου, δήλωσε από την πλευρά της:
«Μετά από πολύ καιρό επιστρέφουμε στα γήπεδα. Η χρονιά που έρχεται είναι κάπως περίεργη, επειδή έχουμε μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης λόγω του κορωνοϊού. Ελπίζω να επιστρέψουμε κανονικά στα γήπεδα, να έχουμε όλοι υγεία και να μπορέσουμε να αγωνιστούμε χωρίς πρόβλημα. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με αυτά τα δεδομένα γεμάτες ενθουσιασμό και αναμένουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Οι στόχοι μας θα είναι ψηλά, αλλά είναι προτιμότερο να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να προχωράμε βήμα-βήμα και ό,τι καλύτερο προκύψει θα είναι ευπρόσδεκτο».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις της Σίσσυς Αποστολίδου


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: