Στα έμπειρα χέρια του Γιώργου Γεωργιάδη θα εμπιστευθεί ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων το γυναικείο τμήμα βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, καθώς ο καταξιωμένος τεχνικός δέχθηκε να βοηθήσει τον σύλλογο από ένα διαφορετικό πόστο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κ. Γεωργιάδης διαδέχεται στις γυναίκες και νεάνιδες των «πράσινων» τον Γιώργο Κοτόρτση, τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την αγαστή συνεργασία του τελευταίου έτους και του εύχεται κάθε επιτυχία για την συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Για τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με εκείνο της Ελπίδας, η νέα σεζόν θα σημάνει την επίσημη επιστροφή στον πάγκο της γυναικείας ομάδας έπειτα από επτά χρόνια, καθώς είχε επίσης διατελέσει προπονητής των κοριτσιών την σεζόν 2012-13, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα «νταμπλ» επιτυχιών, αφού πανηγύρισε με τις Γυναίκες την άνοδο στην Α2 Κατηγορία και επιπλέον οδήγησε τις Κορασίδες στην κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου, του πρώτου στην ιστορία του συλλόγου, που αποτέλεσε την απαρχή των ανάλογων θριάμβων που ακολούθησαν.

Κατά την τελευταία διετία, ο έμπειρος προπονητής πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του από αρκετές διαφορετικές θέσεις, οδηγώντας την άνοιξη του 2019 την ανδρική ομάδα στην ιστορική άνοδό της στη Volley League και αναλαμβάνοντας από το περασμένο καλοκαίρι τις ομάδες Εφήβων και Παίδων της Ελπίδας, ενώ παράλληλα υποστήριξε όπου χρειάστηκε και τους «μεγάλους», ως βοηθός του Σπύρου Γκολίτση από τα μέσα της σεζόν και μετά.

«Είμαι Ελπίδα από τα γεννοφάσκια μου και δηλώνω παρών για τον σύλλογο σε ό,τι χρειαστεί! Αυτό που έχει σημασία είναι να μας βρει η νέα αγωνιστική περίοδος με υγεία, να περάσουμε όμορφα και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα. Η Ελπίδα έχει πάντοτε ως στόχο έναν υγιή αθλητισμό, που παράλληλα βέβαια φτάνει στα όρια του πρωταθλητισμού», δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης, στο νέο ξεκίνημά του ως προπονητής των Γυναικών.