Το ΤΑΑ Ελπίς Αμπελοκήπων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς και υποστηρικτές του, που στάθηκαν αρωγοί στην αξιοπρόσεκτη προσπάθεια της ομάδας να αγωνιστεί με ψηλά το κεφάλι στο πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών 2019-2020.

Η έμπρακτη συμπαράσταση των φορέων και των εταιρειών που βρέθηκαν στο πλευρό μας, έκανε εφικτή την ιστορική πρώτη συμμετοχή της Ελπίδας στη «μεγάλη κατηγορία» των ανδρών, παρ’ όλες τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της διοργανώτριας αρχής και τις προβληματικές καταστάσεις που θίξαμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, τόσο για την άμεση κάλυψη της δαπάνης για τις βελτιωτικές εργασίες που έγιναν στο Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων, όσο και για την περαιτέρω στήριξη που παρείχε στο ΤΑΑ Ελπίς Αμπελοκήπων.

Επιπλέον, απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας προς τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας μας στην σεζόν 2019-2020, που ήταν οι εξής:

- Οι Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής

- Η Loupeidis Fashion

- Το καφέ-μπαρ Bad Habit

- Η Βίκος Α.Ε.

- Ο Παιδικός Σταθμός Καραμελένια

- Το AutoControl ΚΤΕΟ

- Η Αμοιρίδης - Σαββίδης Α.Ε.

- Η ΤΕΚΙ Γαλόνης Α.Ε.

- Το 7 hill Coffee & Store

- Η KYANA HELLAS A.E.

- Τα Welcome Stores Κ. Αλεξιάδης

- Η Condito

- Η Αφοί Πορτοκαλίδης Α.Ε.

- Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ε. Παπασταματίου

- Τα Φροντιστήρια Πεχλιβανίδης

- Τα Λογιστήριο Κ. Κυριλλίδης & Χ. Ιωαννίδης

- Η Κομαΐτης Ι.Κ.Ε.

- Η Β. Σταυρίδης Ο.Ε.

- Η Παγούνη & Σία Ο.Ε.

- Το Ζαχαροπλαστείο Δημητρακάς

- Η Σχολή Οδηγών Κλείτσιος

- Οι Ασφάλειες Μινέττα

- Η Ασφαλιστική Εταιρεία INFOMAX

Προσδοκούμε ότι θα τους έχουμε όλους ξανά στο πλευρό των ομάδων μας, σε άνδρες και γυναίκες, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, ώστε να στοχεύσουμε μαζί σε νέες επιτυχίες, διδάσκοντας πάντοτε τις αξίες του αθλητισμού στα παιδιά που φορούν τη φανέλα μας!