Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη Νόπη Τσομίδου, η οποία θα έχει την προπονητική ευθύνη των ακαδημιών βόλεϊ του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ως συνεργάτιδα του επικεφαλής των ακαδημιών Γιάννη Κυλίτση.

Η νέα προπονήτριά μας διαδέχεται στο πόστο την Ελένη Αναστασιάδου, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την συνεισφορά της τα προηγούμενα χρόνια και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά της.

Η Νόπη Τσομίδου, που έχει να επιδείξει ιδιαίτερα πλούσια εμπειρία ως προπονήτρια στα αναπτυξιακά τμήματα αρκετών συλλόγων της Θεσσαλονίκης (Μ. Αλέξανδρος, Φιλαθλητικός, ΑΟ Αμπελοκήπων, Ατρόμητος Τριαδίου, Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, ΓΑΣ Βασιλικών, ΠΑΟΚ), δήλωσε ενόψει της νέας σελίδας που ανοίγει:
«Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που θα συνεργαστώ με την Ελπίδα. Ουσιαστικά επιστρέφω στα... λημέρια μου, καθώς είχα ξεκινήσει την πορεία μου ως αθλήτρια από τους Αμπελοκήπους. Έρχομαι σ’ έναν σύλλογο που ξεχωρίζει για την σωστή οργάνωσή του και για τις επιτυχίες του στις μικρές ηλικίες. Θα βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ, ώστε να συνεχίσουμε στον δρόμο αυτό και να δημιουργήσουμε κάτι καλό».