Την επιστροφή στις προπονήσεις έπειτα από την άρση των μέτρων και τις τελευταίες κοινές υπουργικές αποφάσεις έκανε σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Oι αθλητές του Εφηβικού,Παιδικού & Προπαιδικού τμήματος από 13 χρονών και άνω υπό τις οδηγίες του κόουτς Βαρυτιμίδη, επέστρεψαν στις προπονήσεις, ακολουθώντας επακριβώς τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σχετικά με την ασφαλή άσκηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στην επανέναρξη των προπονήσεων, η Ακαδημία έχει ήδη μεριμνήσει για την προμήθεια απολυμαντικού υλικού και παράλληλα θα εφαρμοστεί η αυστηρή διαδικασία που προβλέπεται από τις αρμόδιες αρχές με απόλυτη τυπικότητα και αυστηρότητα, δίχως καμία παρέκκλιση.

Μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει και ανακοίνωση για την έναρξη όλων των τμημάτων της Ακαδημίας.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας έχουν ενημερωθεί σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν για την επανέναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων και πλέον μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.

Η Ακαδημία μπάσκετ ανακοινώνει δοκιμαστικές προπονήσεις, για νεαρούς αθλητές γεννηθέντες το 2004, 2005 & 2006 που θα στελεχώσουν τα τμήματα παιδικού και εφηβικού.
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων κάθε Δευτέρα 4.30μμ-5.30μμ,Τρίτη 5μμ-6μμ & Πέμπτη 6μμ-7μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προπονητή των τμημάτων μπάσκετ κ.Γουναρίδη Σταύρο στο τηλ 6932132614.