Tην πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ελληνικό βόλεϊ αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό από πρόεδρο επίσημου αθλητικού φορέα πραγματοποίησε με επιτυχία η Ε.Σ.Α.Π..

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. και διοργανώτριας του πρωταθλήματος Volley League Παντελής Ταρνατόρος για 100 λεπτά απάντησε στις ερωτήσεις τεσσάρων δημοσιογράφων που ήταν σε online σύνδεση αλλά και δεκάδων άλλων που έστειλαν γραπτώς τις ερωτήσεις τους.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ απάντησε για όλους και για όλα στα δυνατά... σερβίς από τους δημοσιογράφους Στέφανο Λεμονίδη, Δημήτρη Τυχάλα και Φώτη Καρακούση. Τη συζήτηση συντόνησε ο Κώστας Ασημακόπουλος ο οποίος μετέφερε και τις ερωτήσεις όλων των εκπροσώπων του Τύπου. Η συνέντευξη έγινε με την τεχνική επιμέλεια του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος της Ε.Σ.Α.Π. Γιώργου Κερκινέ.

Η Ε.Σ.Α.Π. ευχαριστεί τους επροσώπους του Τύπου για τον χρόνο που αφιέρωσαν και για την προσπάθεια τους να αναδειχτούν οι αγωνίες και τα προβλήματα του επαγγελματικού βόλεϊ και δεσμεύεται να καθιερώσει τις διαδικτυακές συνεντεύξεις Τύπου με όσους δημοσιογράφους επιθυμούν να λάβουν μέρος. Η Ε.Σ.Α.Π. ευχαριστεί κυρίως τους χιλιάδες φίλους του βόλεϊ που παρακολούθησαν με αγωνία τα όσα ελέχθησαν και υπόσχεται να διευρύνει την επικοινωνία και την ενημέρωση για τα θέματα του επαγγελματικού βόλεϊ.


https://www.facebook.com/volleyleague.gr/videos/672411690199070/