Ραντεβού στο καφέ-μπαρ “Bad Habit”, που αποτελεί Χορηγό του συλλόγου μας, έδωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων το βράδυ του Σαββάτου (07/03), μετά την αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου για τη Volley League.

Η ομάδα μας δέχθηκε συγχαρητήρια για την ανοδική πορεία της και εισέπραξε τη θετική ενέργεια των ανθρώπων του “Bad Habit”, όπου απόλαυσαν τις υπέροχες γεύσεις του καφέ-μπαρ που αποτελεί σημείο συνάντησης και αγαπημένο στέκι, ξεχωρίζοντας σε όλους τους τομείς.

Το καφέ - μπαρ “Bad Habit” αποτελεί χορηγό της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, ενισχύοντας την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας, που στοχεύουν πάντοτε στην κορυφή.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "BAD HABIT"

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη. Ιδανικό από το πρωί για καφέ και πρωινό, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου συνοδεία με ένα αμερικανικό ή γαλλικό breakfast basket και μία κούπα εσπρέσο από την εξαιρετική ιδιωτική ποικιλία Illy, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη

Ακολουθήστε το Bad Habit στο Facebook