Με περηφάνια και χαρά πλημμύρισαν οι Κορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων τους υπεύθυνους και τον προπονητή του τμήματος, μιας και φάνηκαν αντάξιες της βαριάς φανέλας που φορούσαν και κατέκτησαν την πρόκριση για το Φάιναλ Φορ του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, διπλασιάζοντας τις νίκες τους επί του Πήγασου Πολίχνης.

Παρότι στην πλειοψηφία τους παγκορασίδες, οι αθλήτριες της ομάδας μας έβαλαντο λιθαράκι τους για να συνεχιστεί το απίστευτο σερί παρουσιών του συγκεκριμένου τμήματος σε Φάιναλ Φορ και πανελλήνιες προκρίσεις: Άξιες διάδοχοι των προηγούμενων γενεών, φώναξαν "παρών" για 10η συνεχόμενη φορά στην τελική φάση της ΕΠΕΣΘ και έδωσαν την υπόσχεση να το διευρύνουν ακόμα περισσότερο!

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα, η δεύτερη αναμέτρηση με τον Πήγασο, αυτή τη φορά στην Πολίχνη, βρήκε τις "πράσινες" αρκετά νευρικές, καθώς φάνηκαν να βιάζονται να σφραγίσουν το εισιτήριο. Ο εκνευρισμός είχε ως συνέπεια να χαθεί η συγκέντρωση της ομάδας και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να πιστέψουν στο όνειρο της νίκης-ισοφάρισης, που θα έστελνε την σειρά σε τρίτο αγώνα. Ωστόσο, η εμπειρία της Αρμουτσή και της Πυργιώτη έφερε την απαραίτητη ηρεμία και με συνεχόμενους πόντους και τα κορίτσια μας έδειξαν ότι ήταν έτοιμες να "τελειώσουν" την πρόκριση από απόψε.

Οι πανηγυρισμοί και η χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των αθλητριών μας στο φινάλε, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τη δουλειά και τον ιδρώτα που ρίχνουν μέσα στο γήπεδο καθημερινά!

Τα σετ: 14-25, 25-14, 10-25, 20-25.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ: Μοσχοβίδου, Καρακαβίδου, Δόξα, Σινιάκη, Βακαλούδη, Ευταξία / Ιορδανίδου (λ), Δόντσιου (λ), Ταχτσίδου, Χαντάβα, Τσαλέρα, Τσακίρη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ:
Πέιου, Αρμουτσή, Στάικου, Τσιουκάλα, Γκουγκουτούδη, Πυργιώτη / Σιάκη (λ), Τάτση (λ), Δουμπάρατζη, Κολιού, Παπαγρηγορίου, Δαμιανίδου.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση, με τον φακό του Imagecreation.gr: