Κοντά στην υπέρβαση βρέθηκαν τα κορίτσια της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που «κοίταξαν στα μάτια» τον Αίαντα Ευόσμου στη νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, έδειξαν την αξία τους, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη μεγάλη νίκη, χάνοντας τελικά με 3-1 σετ.

Με τη βοήθεια του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήταν ξανά παρών στο «Ι. Λεμονίδης», οι αθλήτριες της Ελπίδας μπήκαν πολύ δυνατά, εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους και προηγήθηκαν στα σετ, απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία και έχει ψηλότερες παίκτριες, συμπεριλαμβανομένων δύο ξένων.

Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος των «πράσινων» στο δεύτερο σετ, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά ούτε και στο τρίτο, στο οποίο είχαν δύο σετ μπολ αλλά δεν κατάφεραν να το τελειώσουν. Στο τέταρτο σετ, έχοντας πλέον «αδειάσει» από δυνάμεις, η Ελπίδα δεν μπόρεσε να συνεχίσει την σπουδαία προσπάθειά της, με τον προπονητή μας να δίνει χρόνο συμμετοχής και στις αναπληρωματικές. Έτσι γράφτηκε ο επίλογος της όμορφης πορείας της ομάδας στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας, έστω και αν δεν ήρθε η πρόκριση στα προημιτελικά, που όπως φάνηκε ήταν μέσα στις δυνατότητές μας.

Τα σετ: 25-20, 20-25, 26-28, 15-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Κοσμά / Δάκου (λ), Πατίκα, Ήργη, Πυργιώτη, Παπακωνσταντίνου.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ: Ζωίδου, Ρόμπερτς, Καλαπόδα, Μπερκ, Ανδρονικίδου, Καμαλίδου / Γεωργιάδου (λ), Παλτιμσιζόγλου (λ), Γκόλτσιου, Καλαγασίδου, Αργυρίου, Γιορανίδη, Πεγκλίδη.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση, με τον φακό του Imagecreation.gr: