Με την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Άρη ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ οι Κορασίδες της ομάδας «ΑΣ Ελπίς 1».

Το αποτέλεσμα βρήκε την ομάδα μας να χάνει με 3-0 σετ, αλλά αυτό είχε τη μικρότερη σημασία, αφού ο πρωταρχικός στόχος των κοριτσιών σ' αυτό το τουρνουά ήταν να πάρουν το αγωνιστικό βάπτισμα και να ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής, με δεδομένο ότι πρόκειται για νεαρές αθλήτριες, γεννημένες το 2006 και 2007 ως επί το πλείστον, οι οποίες θα έχουν στο μέλλον την ευκαιρία να «ανοίξουν τα φτερά τους» και να συμμετάσχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με την πράσινη φανέλα.

Τα σετ: 10-25, 08-25, 11-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ 1 (Γιώργος Τεμελούδης): Βασιλειάδου, Θόδος, Αγγουρά, Γκιζάρη, Ξεφτέρη, Ταυλίκου, Ναζεράκη, Πολυχρονιάδου, Κακαλή, Σαρακενίδου, Πασενίδου, Μανικάκη, Τσιτσιρίκου (λ), Δουλάκη (λ).

ΑΣ ΑΡΗΣ (Αγγελική Τρύψια): Αναγνωστοπούλου, Βολανάκη, Γκίκα, Σιδοπούλου, Αυλογιάρη, Μήνου, Εξαδάκτυλου, Ναστούλα, Παυλίδου, Κασαστογιάννη, Σωτηράκογλου, Κανελλοπούλου-Κυριακοπούλου (λ), Γκολστάιν (λ).