Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα και στη 2η θέση της κατάταξης, στον Β’ όμιλο της Α2 Γυναικών, για την Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία υπέταξε με άνεση τον ουραγό Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στο «Ι. Λεμονίδης» με 3-0 σετ.

Για άλλη μία φορά ο προπονητής της ομάδας έκανε καλή διαχείριση του δυναμικού, δίνοντας στις κορασίδες και παγκορασίδες Στάικου, Δουμπάρατζη και Τσιουκάλα την ευκαιρία να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» με τη γυναικεία ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Φοίνικας με καλό σέρβις πίεσε στο πρώτο σετ και προσπάθησε να κάνει την έκπληξη, αλλά η ανωτερότητα των «πράσινων» επιβεβαιώθηκε τελικά στην πράξη. Καλή εμφάνιση από την Παπακωνσταντίνου, που λειτούργησε πολύ αποτελεσματικά στο μπλοκ.

Στο τέλος της αναμέτρησης, τα κορίτσια ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον επί χρόνια φίλο της ομάδας και πατέρα της παίκτριάς μας Αλεξάνδρας Δροσοπούλου-Σταμπούλη η οποία αγωνίζεται σε κολέγιο στις ΗΠΑ, τον κύριο Λευτέρη Σταμπούλη, ο οποίος είχε την ονομαστική του γιορτή και ήρθε στο γήπεδο κερνώντας τις παίκτριες με τα υπέροχα προφιτερόλ από το ζαχαροπλαστείο «Δημητράκας».

Παρούσα στο «Ι. Λεμονίδης» ήταν και η Ευαγγελία Αθανασιάδου, παίκτριά μας που επίσης αγωνίζεται σε κολέγιο στις ΗΠΑ, στην οποία οι «πράσινες» έσβησαν κεράκια γιορτάζοντας μαζί τα γενέθλιά της. Ένα ωραίο απόγευμα, από όλες τις απόψεις...

Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-17.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Κοτόρτσης): Κοσμά, Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Πυργιώτη / Ιασωνίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Σουπιώνη, Πατίκα, Παπακωνσταντίνου, Τσιουκάλα, Στάικου, Δουμπάρατζη.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Τσουλκανάκης): Τζήλλα, Ξάνθη, Φλωρίδου, Χατζηχαραλάμπους, Αρχιμανδρίτη, Πολυζωίδου / Παπά (λ), Πασπαλά (λ), Παπακαρμέζη, Μουσουνάκη, Αθανασοπούλου, Βαΐτση.

Δείτε ΕΔΩ το photo album της αναμέτρησης, με τον φακό του Imagecreation.gr