Ανολοκλήρωτη έμεινε η τεράστια προσπάθεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων να πετύχει την ανατροπή και να κερδίσει την ΕΑ Λαρίσης, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α2 Γυναικών, στο οποίο βρέθηκε να χάνει 0-2 σετ, βρήκε τη δύναμη να ισοφαρίσει, αλλά τελικά λύγισε στο τάι μπρέικ. Η ομάδα κρατάει ως κέρδος τον έναν βαθμό, αλλά και την αντίδραση που «έβγαλε» έπειτα από το αρνητικό ξεκίνημα, ώστε να συνεχίσει την πορεία της με ακόμα περισσότερο πείσμα.

Οι «πράσινες» παρουσιάστηκαν κατώτερες των προσδοκιών στο 1ο σετ, απέναντι στο πιεστικό σέρβις της θεσσαλικής ομάδας, και παρότι στην συνέχεια βελτιώθηκαν αισθητά έχασαν και το 2ο σετ, αυτή τη φορά στις λεπτομέρειες (26-28). Με τη βοήθεια του κόσμου που βρέθηκε στο «Ι. Λεμονίδης» και για άλλη μια φορά πρόσφερε την στήριξή του, τα κορίτσια της Ελπίδας ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους, μπλοκάραν τη Λάρισα και ισοφάρισαν σε 2-2 με επιβλητικό τρόπο, στέλνοντας το ματς στο τάι μπρέικ, όπου όμως δεν είχαν πλέον τις δυνάμεις για να φτάσουν στην ολική ανατροπή και έτσι η φιλοξενούμενη ομάδα κατέκτησε τη νίκη με 2-3 σετ.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό, η Ελπίδα παραμένει στην 3η θέση της κατάταξης του Β’ Ομίλου, με έξι νίκες σε οκτώ αγώνες, απέχοντας δύο βαθμούς από τη 2η ΕΑ Λαρίσης και πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων.

Πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, η αρχηγός της Ελπίδας Σίσσυ Αποστολίδου πρόσφερε εκ μέρους του συλλόγου μία ανθοδέσμη στον προπονητή των φιλοξενούμενων και πρώην τεχνικό της ομάδας των Αμπελοκήπων, Γιώργο Χρυσομαλλίδη.

Τα σετ: 11-25, 26-28, 25-16, 25-16, 10-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Παπαδοπούλου, Σουπιώνη / Ιασωνίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Πατίκα, Πυργιώτη, Κοσμά.

ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ: Παπαστεργίου, Τάση, Μαρκούλη, Γεροβασιλείου, Δαμιανίδου, Αλβίζου / Τρίμα (λ), Μανδραβέλη (λ), Ζαφειρίου, Βελεσιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PHOTO ALBUM ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ IMAGECREATION.GR: