Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα (09/12) στις 19:00 για την 6η αγωνιστική της Volleyleague Ανδρών, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ SPORTS και θα αποτελέσει μία ξεχωριστή γιορτή για τον σύλλογο των Αμπελοκήπων.

Ενόψει του πρώτου αγώνα της ομάδας που θα έχει «ζωντανή» τηλεοπτική κάλυψη, απέναντι μάλιστα σε έναν από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της χώρας, η διοίκηση της Ελπίδας έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων της, ώστε να γεμίσουν από άκρη σε άκρη το ΕΑΚ Αμπελοκήπων και να δημιουργήσουν μία όμορφη εικόνα, διαφημίζοντας τους «πράσινους» της Δυτικής Θεσσαλονίκης σε όλη την ελληνική επικράτεια.

«Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα είναι ιδιαίτερος για εμάς. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο, για να δει όλη η Ελλάδα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες ότι εδώ στους Αμπελοκήπους αγαπάμε το βόλεϊ και παίζουμε μπροστά σε γεμάτες εξέδρες. Ο σύλλογός μας έχει συνολικά 400 παιδιά στις ακαδημίες του, σε βόλεϊ και μπάσκετ, και υπάρχει κινητοποίηση και διάθεση από τη διοίκηση, προκειμένου να δώσει το “παρών” όλη η οικογένεια της Ελπίδας και να γεμίσει το ΕΑΚ Αμπελοκήπων με πράσινες φόρμες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Σπύρος Γκολίτσης.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας αναφέρθηκε στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα έχουν μόνο να κερδίσουν από την αναμέτρηση με έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο:
«Ο Παναθηναϊκός είναι φέτος πολύ δυνατός, όπως αποδεικνύει η πορεία του στο πρωτάθλημα, αλλά και η πρόκρισή του στον τελικό του Λιγκ Καπ. Είναι μία ομάδα που διαθέτει πολλές επιλογές και πολύ καλούς αθλητές σε όλες τις ζώνες. Από αυτά τα παιχνίδια εμείς έχουμε μόνο να κερδίσουμε, αφού οι παίκτες μας θα αγωνιστούν ελεύθερα, χωρίς καμιά πίεση. Ο Δεκέμβριος θα είναι αρκετά δύσκολος για εμάς, αφού θα ακολουθήσουν οι αγώνες με τον Φοίνικα Σύρου και τον Ολυμπιακό. Αρχίζουμε πάντως να αντιλαμβανόμαστε τις απαιτήσεις της κατηγορίας και σιγά-σιγά η ομάδα μας θα αρχίσει να αποδίδει καλύτερα».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με το κάλεσμα του Σπύρου Γκολίτση στους φιλάθλους, μέσα από την συνέντευξή του στην ΕΡΤ3