Η απώλεια της λίμπερο Λιάνας Δάκου, η οποία τραυματίστηκε στην προθέρμανση στο αριστερό γόνατο, δεν εμπόδισε την Ελπίδα Αμπελοκήπων να επανέλθει στις νίκες στην Α2 Γυναικών, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ασκληπιό Τρικάλων (0-3 σετ), για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Παρά την απουσία της άτυχης αθλήτριάς μας, τα υπόλοιπα κορίτσια της Ελπίδας συσπειρώθηκαν και έπαιξαν και για την τραυματισμένη συμπαίκτριά τους, η κατάσταση της οποίας θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Ευχή όλων να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό και να την έχουμε πολύ σύντομα ξανά μαζί μας στους αγώνες!

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα μας επέβαλε τον ρυθμό της χωρίς προβλήματα και ο προπονητής Γιώργος Κοτόρτσης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής ακόμα και στις νεαρότερες αθλήτριες.

Τα σετ: 12-25, 16-25, 12-25.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Λάιου, Βουλγαράκη, Γιόλα, Καπέλου, Χατζηχριστοδούλου, Γερολυμάτου / Παναγιώτου (λ), Ταρατόρα (λ), Σούλκο, Μπρουσιάκη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Σουπιώνη, Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Πυργιώτη / Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου, Παπακωνσταντίνου, Ήργη, Πατίκα.


Στιγμιότυπα από τον αγώνα, αλλά και από την σύντομη βόλτα που προηγήθηκε για την ομάδα μας στην πόλη των Τρικάλων: